Téli jégmentesítő útszóró anyagok, só, kalcium klorid, útkáli, zeolit, kedvező áron, országos kiszállítással

téli jégmentesítő útszóró anyagok, só, kalcium klorid, útkáli, zeolit, kedvező áron, országos kiszállítással.

ÚtszóróSófutár


A tartalomhoz

Termékválasztó


A termékválasztó lényege, hogy az Ön legfőbb igényeit felmérve adjunk tanácsot, hogy mely termékünket válassza az általunk kínált jégmentesítő anyagok közül.

Általánosságban elmondható: A jégmentesítő, csúszásgátló anyagok minden tagjának megvan a maga előnye és hátránya együttesen. Nincs olyan kapható termék a kereskedelemben, amely minden szempontból (jégolvasztás gyorsasága, kedvező ár, "talajbarát" összetétel, stb.), minden igényt teljeskörűen kielégít. Az egységárakat, és a kiszórásra javasolt mennyiségeket, a hordozóanyaghoz hozzáadott, jégmentesítő adalékok mennyisége, és milyensége befolyásolja. Kérem, ne csak az egységárakat hasonlítsák össze, hanem a kijuttatandó mennyiségeket is, mert van, hogy a gyakorlatban a drágább az olcsóbb termék.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a jégoldó anyagok nem rendeltetésszerű, nagyobb dózisú használata, akár káros is lehet a burkolatra vagy a növényzetre! Minden esetben a hó gépi vagy kézi eltávolítására törekedjünk! Javasoljuk a jégmentesítő anyagok kis mennyiségben történő többszöri kijuttatását, illetve a megelőző kiszórást! Az időjárási körülményektől függően a kijuttatandó anyag típusa és a dózis mértéke is változhat!Kérjük válassza ki, hogy Önnek mi az alapvető elvárása a termékkel szemben:


1. A jégolvasztó anyag tartalmazzon mechanikai csúszásmentesítő anyagot is.


2. Kényelmetlenséget okoz olvadást követően az ott maradt szemcse, ezért olyan anyagot keresek, amely TELJES MÉRTÉKBEN ELOLVAD.
útkáli progress

útszóró só

útkáli jégmentesítő


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe